Villa te koop in Rojales - Costa Blanca

Bekijk ons woning aanbod

Rojales is een traditionele Spaanse stad aan de rivier de Segura, waar oude grotten en oude monumenten van cultuur worden gecombineerd met moderne verstedelijking, schitterende restaurants, uitgaanscentra en winkels, waterpark, golfclub en jachthaven. Als u op zoek bent naar een huis in de regio Alicante, Costa Blanca of specifiek een villa te koop in Rojales, dan zullen wij u met alle plezier begeleiden. Kopen en Investeren in de regio Rojales is een zeer interessante keuze en goede investering. De regio Rojales heeft veel moois te bieden, is nog heel betaalbaar en heeft daarbij een goed aanbod mooie nieuwbouw appartementen en huizen te koop in Spanje.

MedVilla, uw Nederlandstalige makelaar in Villamartin, biedt u een breed aanbod huizen aan de Costa Blanca en omstreken. Van interessante bankbeslagen, prachtige statige appartementen in de binnenstad, een penthouse in het oude centrum of juist een modern appartement bij het strand tot aan karakteristieke landhuizen in de typische Spaanse dorpen of moderne comfortabele villa´s aan de Costa Blanca. 

Villa te koop in Orihuela Costa

Op zoek naar een villa te koop in RojalesZet de eerste stap naar uw nieuw huis in Spanje, als vakantiewoning of als vaste verblijfplaats. Bel ons - 0034 688 708 332 - of mail ons - info@medvillaspanje.com - voor vrijblijvend informatie over huizen in Spanje.

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van uw wensen de juiste woning vinden. De regio Rojales heeft een aantal mooie Spaanse dorpen. Bent u op zoek naar een huis te koop in Rojales, neem contact op en wij zullen u een selectie toesturen die aan uw wensen voldoet.

Villa te koop in Rojales – Costa Blanca

Rojales en Ciudad Quesada ligt op een schilderachtige locatie aan de oevers van de influent rivier Segura naar de Middellandse Zee. Rond - citrusboomgaarden en natuurreservaat van La Mata met roze en groene zout lagunes. Het grondgebied van de stad en de verstedelijking zijn zeer goed uitgerust, met brede straten, geurige tuinen. 

Het ideale klimaat, de uitstekende locatie en infrastructuur hebben de ooit agrarische stad tot een favoriete plek gemaakt om te ontspannen en te leven voor duizenden burgers in heel Europa. In de Rojales leven ongeveer 21 000 mensen. In de omgeving zijn er verschillende populaire urbanisatie. De meest bekende van hen - Ciudad Quesada met een bevolking van 15 000 mensen, een van de grootste urbanisatie in Spanje.

 

MedVilla Spanje is een van de belangrijkste immokantoren op de internationale vastgoedmarkt in Rojales en uw Nederlandstalige makelaar bij de begeleiding voor het kopen van een huis, penthouse, appartement of villa te koop in Rojales en dit in alle prijsniveaus.

Steden in de buurt van deze villa te koop in Rojales:

De centrale stad in het zuiden van de Costa Blanca - Torrevieja (10 minuten met de auto).

Bekend om zijn prachtige stranden - Guardamar del Segura en Orihuela Costa (15 minuten).

Villa te koop in Rojales - Costa Blanca ook iets voor u? 

Bel ons - 0034 688 708 332 - of mail ons - info@medvillaspanje.com - voor vrijblijvend informatie over huizen in Spanje.

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar