Villa te koop in Spanje - Koophuis Spanje

Bekijk ons woning aanbod

MedVilla heeft een groot woning aanbod Villa te koop in Spanje aan de Costa Blanca.

Als uw zoekt naar een Villa te koop Spanje zowel als vakantiehuis aan de Costa Blanca of permanente woonst in het binnenand, de Hondon Vallei, of direct aan de Spaanse kust met uitstekend zeezicht dan bent uw bij uw Belgische makelaar MedVilla Spanje  aan het juiste adres. 

Villa te koop in Spanje

Villa Te Koop in Spanje

Op zoek om een Villa te koop in Spanje? MedVilla is Uw onafhankelijk immo Spanje makelaar en Uw Nederlands, Vlaamstalig vastgoedkantoor voor een tweede verblijf in Spanje aan de Costa Blanca zuid.

Een huis kopen in Spanje is voor veel mensen een droom. Als Nederlands, Vlaamstalige vastgoed & immo makelaar in Spanje helpt Costa Blanca Villas deze droom graag uitkomen. Wij hebben al een groot aantal Nederlanders, Belgen en Engelsen begeleid bij de aankoop van een tweede huis in Spanje alsook aan de kusten steden van de Costa Blanca zuid in Spanje.

De prijzen van een villa te koop in Spanje zijn gedaald

Er is geen beter moment om een Villa te koop Spanje aan te schaffen. Nog veel meer dan in België en Nederland waren de huizen hier sterk overgewaardeerd. De gedaalde vraag heeft de prijzen doen dalen naar het prijsniveau van 6 jaar geleden. Huizen in Spanje zijn van prima kwaliteit en zullen ook in de toekomst een goede langetermijninvestering blijven. Een huis kopen in Spanje is dus een goede investering. Waarom beleggen in Spaans Vastgoed?

Begeleiding bij aankoop van een villa te koop in Spanje

MedVilla is gespecialiseerd in aankoopbegeleiding aan de volledige Costa Blanca zuid. Zoekt u een villa of een appartement aan zee, bij ons kunt u rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding bij het zoeken en aankopen van uw droomhuis in Spanje. We onderscheiden ons van andere makelaarskantoren door een flexibele dienstverlening telkens aangepast aan de persoonlijke wensen van de klant. Hier maken wij het verschil want een huis is bij iedere makelaar hetzelfde maar MedVilla biedt net dat tikkeltje meer bij aan van een villa te koop in Spanje !

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 - Avenida de los Nenúfares 0, Vivero de Empresas, despacho 9, 03184 Torrevieja - https://goo.gl/maps/2eEZ8gLwnKaVPc7k9

Wilt u contact opnemen met ons team?

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0032 2 342 10 61 vanuit Belgie & 0031 207 45 00 27 vanuit Nederland
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen

Stel gerust uw vraag en geef aan hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien uw vraag een woning betreft, vergeet dan niet de referentie(s) te vermelden of vul het contactformulier in op de pagina van de woning zelf.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

MedVilla - De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een erkende BIV makelaar