Zelf uw huis bouwen in Spanje

Wilt u zelf uw huis bouwen in Spanje? Als u wilt investeren in de manier waarop u wilt leven, dan is Spanje nog altijd één van de populairste bestemmingen om uw tweede huis te kopen of te bouwen. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur met betrekking tot de aankoop van onroerend goed in Spanje. Bekijk ons woning aanbodWeinig onder u prefereren een nieuwbouw huis in Spanje en dus een woning met veel moderner comfort boven een oude woning. Toch kiezen kopers en/of beleggers kennelijk uit "veiligheidsoverwegingen" voor een bestaande woning, onder het mom van "what you see is what you get" Kennelijk zijn de gedachten tweeledig...

Om deze reden heeft MedVilla speciaal voor deze klanten die zelf willen een huis bouwen in Spanje een formule ontwikkeld om u zo optimaal mogelijk te begeleiden in het totale bouwproces en dit in uw eigen taal.

Zelf huis bouwen in SpanjeUw huis bouwen in Spanje, onze procedures!

In eerste instantie zoeken wij samen naar een geschikte locatie om zelf uw huis te bouwen. Uiteraard heeft iedereen zeer uiteenlopende wensen en verlangens voor het aankopen van een perceel. Belangrijke vragen als, de afstand tot het dorp, gelegen in de bergen of juist niet, de zonligging, geen situering in een nog te bouwen nieuwbouw wijk, etc... dienen te worden beantwoord.

Na het vinden van het meest geschikte grondstuk, maken wij een afspraak met onze architecten om een basis project uit te werken volgens het wensenpakket van de klant.

Onze villa's worden altijd geheel en steeds exclusief ontworpen. Wij verkopen dus zeker geen massaproduct. Vanzelfsprekend hebben wij wel diverse voorbeeldmodellen van villa's waarmee wij allerlei ideeën kunnen aandragen voor uw individuele touch van het nieuwbouw project. "Ieder MedVilla nieuwbouw project dient de individualiteit van onze klanten te reflecteren..!" Het hele traject van begin tot eind. We werken met een professioneel team van experts en zorgen dat je in goede handen bent voor het bouwen van je eigen huis. Van architect tot aannemer, van financieel tot juridisch advies en van styliste tot meubilair. Wij zullen je persoonlijk begeleiden waar nodig. Geen rompslomp en zorgen. Uiteraard alles met de hoogste kwaliteit en beste garanties.

Huis bouwen in Spanje

De plannen voor het bouwen van uw eigen huis

Wanneer er na zeer rijp beraad en overleg een definitief plan tot stand is gekomen, kunnen we indien gewenst tegen een kleine vergoeding, een 3D artists impression virtuele foto's maken. Deze impressies geven exact de werkelijkheid weer, want de computerprogramma's waar onze architecten mee werken zijn van de allerlaatste generatie en bieden fantastische detaillering. De klant kan naar aanleiding van deze beelden nog steeds aanpassingen aan het ontwerp laten uitvoeren.

Uw huis bouwen in Spanje... Het uiteindelijk project

Wanneer uiteindelijk alles naar wens is, wordt het definitieve project gemaakt en gepresenteerd bij de desbetreffende gemeente voor de aanvraag van de bouwvergunning. De afgifte hiervan duurt gemiddeld 4 maanden. Normaal gezien kunnen wij al voor de afgifte van de bouwvergunning wel al beginnen om het perceel bouwklaar te maken waardoor er geen tijd verloren gaat.

Het uitzoeken van alle materialen zoals het tegelwerk, de keuken, het sanitair etc.. gaat altijd onder begeleiding van MedVilla. Bestellingen worden altijd in overleg met ons gedaan waardoor er geen misverstanden ontstaan en onnodige ergernis wordt voorkomen.

Bouwen huis op maat Spanje

Uw eigen huis bouwen in Spanje, kies dan MedVilla 

Dan wordt je persoonlijk door de zaakvoerder van MedVilla begeleidt. Wij werken nauw samen met een advokatenkantoor waar ook een Nederlandstalige jurist werkzaam is, dat ervoor zorgt dat alle juridische zaken rond de aanschaffing van een woning in Spanje geheel voor u worden uitgezocht en toegelicht. De advocaat zal ook de overdracht bij de notaris voorbereiden en hierbij aanwezig zijn, zodat alles op een correcte wijze wordt afgehandeld. 

Het complete bouwproces wordt door ons geheel gedocumenteerd met foto's vanaf de aanvang van de bouw en alle tussenliggende stadia tot aan de oplevering van uw villa. Dus ook wanneer u niet permanent in Spanje bent, houden wij u geheel op de hoogte van de vorderingen.

De tijd van het bouwproces wordt door onze klanten als een heel plezierige en buitengewoon interessante periode ervaren en het einderesultaat is dan ook altijd zeer bevredigend.

Droomhuis bouwen Spanje

Ook zelf uw huis bouwen in Spanje?

Ook geïnspireerd? Neem gerust contact met ons op en dan nodigen we u heel graag uit voor een geheel vrijblijvende bezichtiging van onze recent gebouwde villa's, zodat u een zeer goede indruk krijgt van de superbe kwaliteit en afwerking.

Potentiële kopers die onze villa's hebben bezichtigd, zijn altijd bijzonder enthousiast en overtuigd van het feit dat zelf een huis bouwen in Spanje met MedVilla, zowel kwalitatief als financieel, de beste keus is. Een vergelijkbare bestaande woningen is altijd een compromis en over het algemeen duurder.

Duurtijd bij een huis bouwen in Spanje

Bij nieuwbouw heeft u al met al een jaar nodig voor u gebruik kunt maken van uw, geheel naar eigen wensen, gebouwde villa, maar het is het wachten dan ook meer dan waard. Bij de bouw van onze villa's maken wij uitsluitend gebruik van materialen van topkwaliteit en dus in samenwerking met topmerken. 

Voor de inrichting van uw villa kunt u gebruik maken van een lokale binnenhuisarchitecte. Deze service is normaal gesproken kosteloos. 

Zelf huis bouwen Spanje

Garantie

Onze villa's hebben altijd een tienjarige bouwgarantie en onze aftersales staat zeer goed aangeschreven. Wij kunnen u na de overdracht tevens voorzien van diverse services, zoals (huis) verzekeringen, zwembad- en/of tuinonderhoud, de schoonmaak van uw villa, etc...

Kortom, wij bieden u een complete service van A tot Z wanneer u zelf uw huis wilt bouwen in Spanje.

Nog vragen over het zelf bouwen van uw huis in Spanje?

De deur van ons kantoor staat altijd open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 14u00 (andere tijdstippen op afspraak) - Calle Juan Pablo II 43, 03179 Formentera del Segura - https://maps.app.goo.gl/XNfHwcoz7tDS6mCb6