Bezichtigingsreizen naar Spanje

Op bezichtigingstrip met MedVilla 

MEDVILLA: Uw persoonlijke gids bij het zoeken van uw droomwoning in Spanje!

Veel klanten komen naar ons nadat ze in het verleden met andere agentschappen zijn geweest en vonden dat ze niet te zien kregen wat ze wilden, maar liever wat die agent hen wilde verkopen. Wij geloven in volledige transparantie en persoonlijke service aan onze klanten. Omdat we zelf niet graag een vooringenomen kijktrip willen bijwonen, streven we ernaar onze kijktrips aan te passen op basis van de behoeften, criteria en financiële situatie van de klant. We doen eerst een individuele beoordeling van elke klant voordat we samen een bezichtigingsreis gaan plannen, dus geen van ons verspilt kostbare tijd tijd aan het bekijken van objecten die niet interessant zijn.

Onze kennismakingsreizen zijn steeds zonder aankoopverplichting!

Samen brengen we uw wensen in kaart en plannen we uw trip naar de zon. We bieden u 3 opties aan voor uw persoonlijke huizenjacht.

1 - Premium trip

Een PREMIUM TRIP is een 2-3 daagse bezichtigingsreis met als doel de regio alsook de vastgoed opties volgens uw wensen te ontdekken. Het is een totaalervaring, een mix van omgeving en panden kijken.

 • Vooraf organiseren we een uitgebreid kennismakingsgesprek via een ZOOM video gesprek, gezellig van uit uw zetel bij u thuis, zodat we u perfect kunnen begeleiden in de zoektocht naar uw DROOMHUIS in Spanje.
 • We kiezen samen een datum en organiseren een ‘op maat’ gemaakte trip.
 • Bij de start van de bezichtigingsreis zitten we nog even samen op ons kantoor om de laatste planning te overlopen.
 • Samen bezoeken we de projecten die we op voorhand selecteerden, volledig aangepast aan uw wensen en prioriteiten.
 • Tegelijk kan u genieten van de gastronomie en de prachtige streek, waarin wij u al een beetje wegwijs maken.
 • Administratieve en juridische aspecten worden toegelicht zodat u met een goed gevoel kan beslissen en vertrouwd geraakt.

U kan rekenen op een professioneel, betrouwbaar advies en bovenal een persoonlijke begeleiding om zo de juiste beslissing te maken voor uw investering in Spanje. Zorgeloos uw droomhuis kopen in Spanje

 • Hoe gaat een kennismakingsreis in zijn werk?
  Wij boeken je hotel (2 nachten) en vluchten en halen je op aan de luchthaven en dit voor de prijs van 399€ pp
 • Wat indien u bij ons een woning koopt ?
  Dan betalen wij uw bovenstaande kosten terug !* (Dat gebeurt binnen de 2 weken na de overdracht van de woning bij de notaris.)

Verder bieden we de absolute zekerheid dat u na aankoop ook van een optimale dienst na-verkoop zal genieten en dat u bij MEDVILLA nieuwe vrienden voor het leven heeft gevonden.

Een PREMIUM TRIP is de meest efficiënte wijze, voor het vinden naar uw droomhuis in Spanje

>> Ja ik wil meer info en boek graag mijn PREMIUM TRIP voor 399€ pp 

 

2 - Classic trip

Een CLASSIC TRIP is eveens een 2-3 daagse bezichtigingsreis met als doel de regio alsook de vastgoed opties volgens uw wensen te ontdekken maar dan boek je zelf uw vlucht en hotel.

 • Hoe gaat een Classic reis in zijn werk?
  U boekt zelf je hotel (2 nachten) en vluchten en één van onze vasrtgoed experten haalt je met plezier op aan de luchthaven 
 • Wat indien u bij ons een woning koopt ?
  Dan betalen wij uw hotel en vluchtkosten terug tot max 750€ ! (Dat gebeurt binnen de 2 weken na de overdracht van de woning bij de notaris.)

>> Ja ik wil meer info en boek graag mijn gratis CLASSIC TRIP

 

3 - Welcome trip

Je bent binnenkort op reis in Spanje en wil van de gelegenheid gebruik maken om enkele woningen die beantwoorden aan uw wensen te ontdekken? Dan is onze WELCOME TRIP voor jou ideaal.

De eerste 2 dagen van je vakantie in Spanje gaan we met je op pad. We ontdekken de regio en bekijken de selectie huizen die we samen geselecteerd hebben. De rest van je vakantie laten we je vrij en staan we ter beschikking mocht je een tweede bezoek wensen te plannen, een juridisch of fiscaal adviseur wenst te spreken etc..

Mensen die al op vakantie zijn in Spanje kunnen ons eveneens benaderen voor een vrijblijvende bezichtiging. U bepaalt de datum en tijd en het duurt zo lang als u wilt. Een prima gelegenheid om het nuttige en het aangename te combineren.

>> Ja ik wil meer info en boek graag mijn gratis WELCOME TRIP

 

De MedVilla garantie

 • Onafhankelijk, geregistreerd (RAICV1216) en gediplomeerd API vastgoed makelaar (API 00592) met meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop van Spaans Vastgoed.
 • MedVilla is op de hoogte van Spaanse wetgeving en reglementering.
 • Wij werken al jaren samen met betrouwbare bouwpromotoren alsook met bekwame advocaten en notarissen.
 • We garanderen dat de bezochte projecten nagekeken zijn door onze advocaat en dat er altijd bankgaranties gegeven worden.
 • Alle medewerkers wonen en leven ter plaatse en beantwoorden onmiddellijk al uw vragen.
 • Een goede voorbereiding van onze kant is belangrijk…. je weet reeds voor je afreist wat er nog te koop is binnen uw budget.
 • Geen tijdverlies ter plaatse: alle afspraken (promotoren, modelwoningen, advocaat, ...) zijn op voorhand gepland.

Wilt u weten hoe het programma op basis van 3 volle dagen (2 nachten) eruit ziet? Lees hier meer

Bel ons vandaag nog op ons Internationaal nummer +32 460 20 10 12 of via Whatsapp +34 688 708 332

¡Hasta pronto!

MedVilla - Zorgeloos uw droomhuis kopen in Spanje

*BELANGRIJK:

 • Om te kunnen genieten van dit aanbod moeten de kopers de beslissing nemen tijdens de reis wanneer zij de woning naar wens hebben gevonden.
 • De klant engageert zich ertoe dat hij tijdens de kennismakingsreis uitsluitend vastgoedprojecten met MEDVILLA zal bezoeken. 
 • Financiering moet bevestigd zijn. Indien financiering van een bank nodig is, moet u de mogelijkheden bekeken hebben met uw bank in uw land vooraleer u het inspectiebezoek aanvat. Wanneer de financiering in Spanje gebeurt, moet dat vooraf besproken worden via Medvilla
 • Een voldoende budget om te kopen, zodat onze vastgoed expert verschillende mogelijkheden kan presenteren tijdens de reis en niet alleen maar twee of drie projecten.
 • Voorkeur voor moderne en nieuw gebouwde woningen. Medvilla is gespecialiseerd in nieuwbouw huizen en biedt geen bestaande woningen aan.
 • * Max 2 personen.

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.